Beoordelingen van Little Mexico Assen

Recente recensies van Little Mexico Assen

5 sterren na 181 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd , eten was heerlijk . En warm . Een aanrader .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, aanrader!! En wat ontzettend netjes dat jullie zelfs nog belden om even te zeggen dat de bestellen een kwartiertje later kwam, toppie! Hopelijk blijven jullie voor altijd de weekenden in Smilde bezorgen! ;)

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en goed op de afgesproken tijd bezorgd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch! Keurig op de afgesproken tijd. Het eten was heerlijk gaan we zeker weer doen!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk eten! Komen afspraken na

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, je weet precies wanneer de bezorger komt en het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens ons valt er niets te verbeteren. We heb heel erg lekker gegeten. Een sticker met de inhoud erop zou gemakkelijk zijn.....ja je moet ergens over zeuren toch? Flauwekul.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd zoals afgesproken. Heet, dus zeer goed. Heerlijk gegeten.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk eten

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Er was meer dan genoeg en onze dochters vonden het kidsmenu erg leuk! Keurig op de afgesproken tijd bezorgd en het eten was lekker warm! Ik ga zeker nog een keer bestellen!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger is heerlijk, het doosje waarin hij afgeleverd word zorgt dat er condens in het bakje komt waardoor de onderste helft van het broodje wat nattig wordt. Misschien ook de zak van de patatjes niet dicht doen daardoor gaat de krokantheid eraf. Smaaktechnisch vind ik het prima.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Valentijnsdag heb ik 2 bestellingen geplaatst voor mijn vader en mijn man.( mijn vader is slecht ter been de maaltijd werd boven gebracht voor de deur!) Bij de maaltijden had ik ook het valentijnsdessert gedaan beide heren ze waren blij verrast. Ze vonden het heeeeel lekker! Ga zo door Bramigo!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. Eten was prima op tijd afgeleverd en nog lekker warm! Dankjulliewel team Bramigo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zelden zo lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Netjes op tijd bezorgd... De Jalapeñopoppers waren echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en op tijd en goed verzorgd. Zeker voor herhaling

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was ruim voldoende, goed warm en op tijd bezorgd. En niet onbelangrijk, het was echt heel erg lekker.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd precies op het aangegeven tijdstip bezorgd en was heerlijk!!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en werkelijk heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgservice en heerlijke maaltijd

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging binnen de aangegeven tijd. De frietjes hadden wat ons betreft iets langer gebakken mogen worden.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima, eten top. We hadden dessert erbij, ook erg smakelijk. Zeer tevreden.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was heel smaakvol en de bezorging was op de minuut af op tijd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Het was nog lekker warm. De smaak is erg lekker zekervoor herhaling vatbaar..

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch wel echt 1 van de beste bezorgmaaltijden die ik ooit gehad heb. Klasse! Nooit geweten dat er zo veel smaak aan gehaktballetjes met tomatensaus kon zitten haha.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik houd ervan! Weer héérlijk gegeten. Ik ga vaker eten bij jullie bestellen!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd mooi op tijd, lekker warm en goed op smaak. Bedankt toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goed op temperatuur, meer dan genoeg en super verzorgd!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer goed en de bezorging keurig op tijd, dus het was weer top.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke service. Eten was goed warm toen het aankwam. Erg lekker en prima portie! Ik zou absoluut nogmaals bestellen.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een gezellige bezorger aan de deur met 2 heerlijk warme gerechten, precies goed gekruid. Dat was smullen geblazen!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend slecht eten, er moest gehakt op zitten maar dat konden we bijna niet terug vinden. Prijs/ kwaliteit ver te zoeken. Bestel er niet weer.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en voor herhaling vatbaar! Fijn hoe er mee gedacht werd met mij allergie

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en exact op tijd bezorgd :) Thuis uit eten, Mexicaanse stijl! Gezien de afstand was het eten nog echt warm dankzij de secure verpakking.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Meer dan genoeg en prima op tijd. Gaan we vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging mis maar is prima opgelost!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat er maar weinig saus bij zat en voor dat geld. En beetje meer bonen verder smaakte het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat ze bezorgen tot in ons hotel. Daarnaast was alles nog goed waar en het smaakte heerlijk! Aanrader.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vanavond heerlijk gegeten. Keurig op bestelde tijd aan de deur. Alles goed verpakt en super vers. En het was heel erg veel! De kindermenu's waren ook een succes, dankjewel

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top voor elkaar!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld en zeer tevreden! Wat zijn de zoete aardappelfrietjes heerlijk! En de spareribs die mijn man had waren zo mals, bot viel er zo af, ook heerlijk!' Als dessert hadden we beiden vers gemaakte appelgebak met huisgemaakte vanillesaus, ook erg van genoten, erg lekker! Al met al, zeker voor herhaling vatbaar, heerlijk en goed eten!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry maar eten was koud En van de smaak hadden we meer verwacht De bezorger was lang onder weg

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare riibs waren heerlijk en mooi op tijd!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke warme maaltijd gehad. En supersnelle levering.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk. Maar ondanks optijd besteld te hebben verschrikkelijk lang moeten wachten

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk stoofvlees en nachos. Echt een aanrader om hier eten te halen. Alles zit netjes verpakt en is precies op tijd klaar. Vegetarisch is ook erg lekker alleen zou misschien iets van bonen erbij in doen, nu wel erg veel avocado en mango.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste ervaring met Mexicaans. Prima bevallen. Porties waren ruim voldoende. Bezorging ook top. Werd goed op de hoogte gehouden

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en wat was deze nog superwarm bij bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en vlotte bezorging. Eten goed op temperatuur en lekker. Zal hier zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en keurig op tijd! Aanrader!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en vriendelijke correcte bezorging

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt niet lekker, hier bestellen wij nooit weer.. jammer

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een hele droge enchilada met hoofdzakelijk en téveel gehakt en weinig smaak en een kleine portie van het menu stoofvlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede manier van bestellen; kwam keurig op tijd en smaakte geweldig, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zelfs iets eerder dan gevraagd. Het eten was nog goed heet, er was meer dan genoeg en smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en warm bezorgd en heerlijk gegeten! Een aanrader!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker deze keer weer , top. Op tijd en heet bezorgd.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten was ook nog heerlijk warm!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten; Vers, zeer smaakvol, en keurig op tijd bezorgd !!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed warm.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en supersnelle bezorging, zeker voor herhaling vatbaar

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd was wel heel lang nl 5 kwartier

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Prima portie. Was goed warm nog. Duco heeft het goed gebracht.😂

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bestelling, vriendelijke bezorger. Het stoofvlees was zeer goed, de nacho's prima. Voor herhaling vatbaar... :-)

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de stoofschotel. Lekker pittig maar niet te. Zeker voor herhaling vatbaar

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen van het eten gaat eenvoudig en eten is op de afgesproken tijd gebracht. We vonden het leuk om verschillende gerechten uit te proberen. Ik kan niets anders zeggen dan dat we heerlijk hebben gegeten. Het eten was smaakvol en heerlijk gekruid.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, netjes verpakt. Groote hoeveelheid. Top!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel smaakvol en vers! Niet vaak zulk lekker vers eten bij afhalen gekregen

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam later dan het aangevraagde tijdstip, hier werd ik wel netjes over gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verzorgd en erg lekker. Mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed verzorgd

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, porties ruim voldoende. Mooi op tijd bezorgd. Helemaal goed

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en genoeg eten. Nog warm bij bezorging . Goede service. Zeer vriendelijk. Prijs kwaliteitverhouding. Perfect!!! Ik bestel zeker vaker in het nieuwe jaar.!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste kerstdag heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Porties waren ruim. De frites hadden iets langer gebakken mogen worden en de hamburger iets korter.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. Bezorging was ook erg snel! Burger was precies wat garing betreft precies zoals ik ‘m wil. Het enige wat ik niet heb opgegeten was de maïskolf, omdat ik niet van mais hou.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd geleverd door een vrolijke bezorgster. Het eten overheerlijk en goed warm. Een aanrader.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk én veel gegeten. Bezorging op tijd. Aanrader 👍

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk Alleen het was niet meer warm

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: handig als de naam van de bestelde gerechten op de bakken staan, zeker als je én vegetarische én met vlees gerechten heb besteld.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tien minuten voor de afgesproken bezorgtijd werd er gebeld om te melden dat de bezorger 10 minuten later zou zijn. Dit vonden wij erg netjes. Exact op de aangegeven tijd stond de bezorgster voor de deur. We hebben heerlijk gegeten! We bestellen snel weer!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed op smaak, prima porties. wij vinden het een aanrader en zijn ontzettend blij met een Mexicaans restaurant in Assen. Tot nu toe twee maal eten laten bezorgen hopelijk snel naar het restaurant voor het laatste sterretje. Bezorging was beide keren stipt en vriendelijk.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor t eerst bestelling gedaan, zeer tevreden. Gerechten waren zorgvuldig verpakt, alles lekker op temperatuur. Op afgesproken tijdstip bezorgd. Kregen een leuke attentie van de zeer vriendelijke bezorger. We gaan zeker vaker bestellen.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijden en heel goed warm geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerking: eten was te koud. weinig voor het geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijn dat er werd gebeld dat bestelling wat later kwam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij steunen graag de lokale horeca en helemaal een Mexicaans restaurant dat nog maar net is begonnen in deze moeilijke tijd. We vinden het fijn dat er eindelijk een Mexicaans restaurant in Assen is. Het eten smaakte heerlijk. Dat ze een kwartiertje later waren en het eten niet heel warm was beïnvloedde onze tevredenheid niet. Volgende keer bestellen we graag weer was het smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het nadeel aan thuis uit eten is dat alle gerechten (voor-, hoofd- en nagerecht) dezelfde temperatuur hebben bij bezorging. Tegen de tijd dat het voorgerecht op is, is het hoofdgerecht alweer koud. Volgende keer maar in de oven om het warm te houden. Verder hoogstaande kwaliteit, bezorging keurig op tijd en grote porties, dus meer dan genoeg te eten!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voortreffelijke kwaliteit. Top bezorging. Op tijd en alles goed heet. Gelukkig heb ik alle vingers nog over. Wij komen zeker terug. 🥳

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en contactloos! Helemaal coronaproof! Ik vind de porties wel erg klein voor het geld wat je ervoor betaald. Had na mijn maaltje nog trek. Ik vond het eten echt super lekker, daarom nog meer balen dat het stoofpotje een erg kleine portie was.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Het eten werd heet gebracht en was keurig verpakt! Top!!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg smakelijk en stipt op afgesproken tijd aanrader

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer de Tex Ribs met de steak frites besteld, heerlijk! Binnen 10 minuten eten wij alles op! De kruiden van de ribs vind ik de beste, niet zoet, niet pikant, puur bbq smaak

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was als gewoonlijk weer hartstikke goed en een geweldige professionele bezorging.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit Spare Ribs en Enchilada. Werd goed warm geserveerd en de bestelling kwam op de afgesproken tijd. Top! Voor herhaling vatbaar.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , gaan we vaker doen , echt een aanrader ,

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, niet goedkoop, maar zeker de prijs waard.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en een heerlijk wijntje. Mooie aanwinst voor Assen en zeker aan te raden om hier eens eten te bestellen en hopelijk gauw weer in het restaurant te kunnen eten uiteraard.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verwachtingen waren te hoog, Mexicaanse proeverij erg weinig. Betere beschrijving er bij zetten of uit breiden en prijs omhoog want dit was teleurstellend. Nachos met kaassaus niet wat je er van verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een foutje gemaakt maar dat is echt keurig opgelost👍🏻. Complimenten. En niet onbelangrijk, het eten was lekker!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde iets langer maar daar werd netjes over gebeld. Erg lekker !

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wat smaak betreft erg lekker. Wel wat het stoofpotje te dun en moest als een soep worden gegeten. Verder is alleen een hoofdgerecht bestellen teweinig voor een volwassen man. Dus er was teweinig voor deze prijs.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke vriendelijke jongen die bezorgde. Ook mooi optijd. Super

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Adres stond verkeerd, 06 wel goed, ff belletje en alles was goed geregeld. Heerlijk gegeten 😋

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging binnen de gecommuniceerde tijd, echter de prijs kwaliteit viel tegen. Ik had er meer van verwacht. Volgende keer voor Mexicaans maar weer naar Groningen

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de Burrito Rundergehakt zaten nauwelijks bonen, jalapenos, ui, mais en chorizo. Daarnaast was het nauwelijks gekruid, erg flauw. Gezien het geld wat er voor het eten gevraagd wordt had ik dit niet verwacht. Daarnaast heb ik 1,5 uur moeten wachten op de bestelling, wat maakt dat het al met al een teleurstelling was. Positieve punten: de patat was prima, het eten was warm en de bezorgster was vriendelijk.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooi optijd, lekker warm Echte aanrader

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed verpakt en ziet er prima uit. Deze keer was de rijst echter veel te zout, heel jammer.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar klein beetje meer gekruid mag wel. Verder k Iets meer saus bij spare ribs. De bestelling was super op tijd en alkes was nog lekjer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de spareribs zat veel vet helaas. Verder wel grote porties

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, redelijk snelle bezorging en erg vriendelijk. Voor herhaling vatbaar en dan vooral de gefrituurde jalapenos

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal super lekker. Op tijd bezorgt en nog goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd. En het eten smaakte goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, alles op de juiste temperatuur en vooral iedereen erg lekker gegeten 👍🏻

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

besteld en betaald via internet ,zo klaar . 17:45 u stipt eten was prima en lekker en lekker warm. volgende keer ander menuutje uitproberen ben niet zo thuis in de Mexicaanse keuken

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! De tortilla kip was top! Dat geldt ook voor de spareribs. Alleen voor de spareribs mag de portie wel iets groter. Verder een heerlijke maaltijden.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd Lekker van smaak Goed verpakt We hebben lekker gegeten.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en warm aangekomen

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd en daarna heerlijk gegeten. Super kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verpakt! Was thuis nog lekker warm.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed en snelle bezorging

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs! Zeker een aanrader!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! We bestellen hier zeker nog een keer

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was goed ingepakt en goed op temperatuur. We hebben genoten.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk niet te gekruid niet te zoet perfect ! Frietjes lekker en nacho’s lekker met gehakt kaas en ... meer. Een aanrader we gaan zeker nog een keer bestellen! Ook mooi meegenomen was de korting op de spareribs. De bestelling was 10 minuutjes later dan gepland wat ik geen probleem vond. Maar de bezorger excuseerde zich keurig en gaf uitleg mbt de verlate 10 minuutjes. Bestellen gewoon doen!!!!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , alleen veel vet aan de spare ribs. Dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top en de enchilada met gehakt was heerlijk . De hoeveelheden van de bijgerechten vind ik precies goed en wat warm moest zijn was het ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! De menu's keurig verzorgd en de bezorging top. Het eten was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stoofpotje vonden wij niet heel lekker. En sparribs waren iets taai. Rest erg lekker

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, maar erg weinig eten voor veel geld.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bramigo burger gehad. Ga zeker weer een keer wat bestellen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat lekker!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten echt top, smaak goed, warm geleverd. Alleen voor de prijs krijg je echt maar bijna geen spare ribs geleverd en de sausjes ontbreken. Dan is 20,- wel heel veel geld. Nogmaals ze waren wel lekker 😋

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beide gerechten waren prima van smaak

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel allemaal heel erg tegen... 2 keer bij jullie in de zaak geweest.... prima. Maar dit keer: niets was lekker... de spareribs waren taai. Salade smakkeloos, frites slap. maiskolf niet lekker. Was allemaal ook niet vers. Kortom dikke onvoldoende, proberen jullie te helpen.... maar twijfel nu of we ooit nog terug komen, sorry

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top! Precies op tijd en netjes op afstand echt petje af, kunnen veel bezorgdiensten wat van leren. Het eten waren wij helaas niet zo blij mee, de patatjes waren slof en erg zout en de rest van het eten koud en de porties waren klein. Op de foto's staan 2 enchiladas maar kreeg er maar 1. We vonden het eten niet bijzonder helaas.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Alles werd keurig netjes op tijd en warm gebracht! Een aanrader!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed van smaak, van mij mag t pittiger. Ik had een runder gehakt burrito besteld, vond het alleen wel een behoorlijk kleine burrito voor 12 euro. De burrito zelf heb je niet genoeg aan, wat wel jammer is want je betaald er redelijk wat voor.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en leuk om kennis te maken met dit restaurant. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten! Maar het had iets meer mogen zijn, porties zijn niet heel groot voor wat je betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en keurig op gevraagde tijd bezorgd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg duur voor wat je krijgt

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vandaag heerlijk gegeten! Maar thuis eten is niet te vergelijken met uit eten. We hopen jullie gauw te bezoeken!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ makkelijk te bestellen via de website + Eten is heerlijk +Bezorging is goed en snel verlopen - heb ik niet

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede portie en goed warm. Bezorgd op de aangegeven tijd. Meer dan tevreden en zeker een aanrader

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker ,maar voor wat we kregen echt veel te duur!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bij het bestellen had IK een fout gemaakt: keurig opgelost door het restaurant. Bedankt voor de wijn.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Enige minpunt is dat je weinig krijgt voor het geld. Erg kleine saus bakjes.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Op de minuut klaar om op te halen. Lekker verse ingrediënten en het vlees goed!! De rijst en de bonen extra voor €3, beetje knullig. Ga zekers vaker bestellen!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating